Noukie’s bruger Trustpilot til at levere fremragende kundeoplevelser

Monday, September 30, 2019

Opbygning af tillidsfulde kunderelationer med Trustpilot

Samarbejdet med Trustpilot har forbedret den måde, Noukie’s arbejder på: Medarbejderne har fået større forståelse for, hvor vigtigt det er at se tingene fra kundernes perspektiv, og anmeldelserne er en effektiv måde at identificere kundernes ønsker og behov på.

Amaury forklarer: “De fleste af vores kunder er nybagte mødre eller gravide kvinder, så for dem er det meget vigtigt at vide, at vores produkter er godkendt af andre. At læse anmeldelser fra vores kunder giver dem den nødvendige tryghed under alle stadier af købsrejsen og hjælper dem med at vælge de rigtige produkter.”

For at etablere tillid på de vigtige stadier af købsrejsen og få kunden til at føle sig tryg ved at gennemføre sit køb viser Noukie’s deres anmeldelser og TrustScore flere forskellige steder. Anmeldelserne kan ses på butikkens startside, produktsiderne og checkout-siden.

Noukie’s deler også deres flotte TrustScore i e-mailsignaturer og digitale marketingkampagner. Desuden har virksomheden fået betydeligt flere besøgende og øget deres konverteringsrater, efter deres anmeldelser på Trustpilot har kvalificeret dem til Google Seller Ratings.

Og så har Noukie’s lavet flyers med deres TrustScore påtrykt, som de deler ud i butikkerne og sender med i pakkerne til kunderne.

Målrettet kundepleje giver begejstrede og loyale kunder

Men Noukie’s gør mere end det. Deres marketingafdeling er begyndt at bruge kundernes feedback til at forbedre produktbeskrivelser- og billeder samt løse de produktrelaterede problemer, kunderne har oplevet.

Deres kundeserviceafdeling er blevet omdøbt til “Customer Happiness”, og her er der fokus på hele tiden at lære af kundernes feedback.

For omkring ni måneder siden besluttede Noukie’s at sætte fokus på at forbedre kundeoplevelsen. Dengang havde virksomheden en flot TrustScore på 4/5. Efter at have identificeret de vigtigste udviklingsområder og arbejdet på at optimere deres kundeservice har Noukie’s i dag en helt utrolig TrustScore på 4.5/5 baseret på flere end 5.600 anmeldelser.

“Alt i alt har Trustpilot været et genialt værktøj til at hjælpe os med at udvikle e-commercedelen af vores forretning. Samtidig er fællesskabet omkring vores brand blevet bedre og stærkere, og det samme er vores kommunikation, kundeloyalitet og kundetilfredshed”, siger Amaury.

Hvis du er interesseret i at modtage indsigtsfuld kundefeedback og forbedre kundeoplevelsen ligesom Noukie’s, kan du booke en demo nedenfor.